Onderneem het in Woudsend

Lid worden

Op 5, 6 & 7 april organiseert ABIM Yachting in Woudsend een ABIM weekend bij haar verkoopkantoor, Jachtmakelaardij Het Wakend Oog.

Geïnteresseerden die overwegen een nieuw stalen kwaliteitsjacht te laten bouwen kunnen zich tijdens dit weekend in Woudsend oriënteren en uiteraard zijn ook alle nieuwsgierigen en mede-ondernemers van harte welkom.

Er zijn diverse ABIM modellen te bezichtigen en ons team staat dit weekend tussen 10.00 en 17.00 uur voor u klaar om u te informeren over deze “Dutch Quality Yachts” . Dit is tevens een uitgelezen moment om eens nader kennis te maken en om een kijkje op – en achter de schermen te nemen op ons kantoor aan de Vosseleane 51.

Vele ABIM jachten zijn al ruim twintig jaar te zien op de Europese wateren. Het stoere en klassieke design gecombineerd met duurzame materialen en gebouwd volgens Nederlandse vakmanschap!

Tijdens dit ABIM weekend bent u van harte welkom op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april tussen 10.00 en 17.00 uur waar wij u graag met een hapje en een drankje ontvangen. Tot ziens in Woudsend !

Jachtmakelaardij Het Wakend Oog, Vosseleane 51 8551 ML Woudsend.
Tel: +31 514 592060 Email: abim@hwo.nl Website: www.abim.eu