Adopteer een sleepboot tijdens de Friese Sleepbootdagen!

De Friese Sleepbootdagen staan dit jaar voor de deur en wel op 5 en 6 mei. Tijdens deze editie willen we de ondernemers uit Woudsend graag meer betrekken bij dit voor Woudsend grote evenement. We willen u daarom dit jaar de mogelijkheid geven om een van de sleepboten voor een of meerdere dagdelen te “adopteren”.

Diverse sleepboten stellen zich beschikbaar om u en uw collega’s, vrienden en klanten een leuke dag te bezorgen en zo de sleepbootdagen van een geheel andere zijde te beleven. Tot de mogelijkheden behoren: een kijkje op de sleepboot en een rondje varen. U hebt de keuze om dit zaterdag of zondag van 11-14 uur of van 14-17 uur te doen.

Voor het adopteren van één van de sleepboten vragen we een bijdrage van € 100,- per dagdeel (in tegenstelling tot eerdere berichtgeving is de prijs verlaagd). Het maximaal aantal personen is afhankelijk van de grote van de sleepboot (voor de meesten geldt hooguit 10). Drankjes en hapjes zijn hierbij niet inbegrepen, maar dit kunnen wij wel voor u verzorgen. Lijkt het u leuk om dit een keer te beleven? Geeft u zich dan op door een mailtje te sturen naar friesesleepbootdagen@gmail.com. Graag uiterlijk 25 april, maar vol = vol.