Bent u klaar voor Leeuwarden2018?

In 2018 vormen Leeuwarden en Friesland een jaar lang het culturele hart van Europa. Er wordt een grote stroom toeristen verwacht. Voor ondernemers in de toerisme is een handige checklist (zie bijlage) gemaakt. Graag uw aandacht voor al deze handige aandachtspunten op deze checklist.

Het eerste aandachtspunt is de gratis aanmelding bij de website Friesland.nl voor:
campings, hotels, B&B’s, vakantiehuizen/parken, horeca-gelegenheden, jachthavens,
bootverhuurbedrijven, maar ook bezienswaardigheden (zoals molens en kerken), etc.

De website www.friesland.nl is de toegangspoort voor toeristen van het toeristische aanbod in Friesland en het programma van Culturele Hoofdstad. Om uw eigen bedrijf goed zichtbaar te maken voor alle bezoekers aan Friesland, adviseren wij u om een gratis profiel aan te maken op Friesland.nl. De website Friesland.nl is niet alleen voor Culturele Hoofdstad 2018 maar blijft ook na 2018 als toeristische website bestaan. Wacht niet te lang en zorg dat uw bedrijfsprofiel voor 31 december 2017 is aangemeld. Het zou mooi zijn als binnenkort alle bedrijven van Woudsend e.o, die in de toeristische sector zitten, op deze site te zien zijn. We moeten samen op goed laten zien wat Woudsend te bieden heeft.

Werkwijze “Profiel aanmaken” (zie ook de bijgaande checklist)
https://www.friesland.nl/nl/ondernemers/uw-vermeldingen
Als u nog geen account heeft bij Friesland.nl dient u hier eerst een account aan te vragen.

Meer weten: kijk eens rond op de website Friesland.nl
Op de site linksboven in zit een knop Menu.
Bij PLANNEN kun je overnachtingen en horeca vinden.
Ook handig is het zoeken op de kaart; kies voor “op de kaart” onder het kopje PLANNEN.

Voor vragen en onduidelijkheden kan contact worden opgenomen met

Merk Fryslân info@2018.nl tel. 058-2330740
of
Woudsend Promotie
Tonnie Ketelaar 06-13769125
woudsendpromotie@gmail.com

Download de checklist in PDF